Με τον γιο του εμφανίστηκε στη Βουλή ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Όθωνας, ο οποίος ήρθε για να ψηφίσει την τροπολογία Βενιζέλου για τα ακίνητα και τον κεφαλικό φόρο.

Δύο μέρες μετά το επεισόδιο στο Ρέθυμνο, με την 33χρονη φοιτήτρια που του πέταξε ένα αυγό, ο υφυπουργός πήρε αυτή τη φορά καλού κακού μαζί τον δικό του… φύλακα-άγγελο, που δεν είναι άλλος από τον γιο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και καλά έκανε, βέβαια, γιατί αν περίμενε από τους αστυνομικούς του… ζήτω που κάηκε! Και το λέμε αυτό με βάση το περιστατικό που του συνέβη, κατά τη διάρκεια του οποίου η 33χρονη είχε ήδη ρίξει και το δεύτερο αυγό, ενώ η φρουρά του υφυπουργού βρισκόταν στον… κόσμο της.

«Μου μοιάζει; Γιος μου είναι» είπε γεμάτος καμάρι ο υφυπουργός, για να εισπράξει καταφατικές απαντήσεις από τους συναδέλφους του.

«Είναι φοιτητής της ΑΣΟΕ, τελειώνει τώρα, παίρνει το πτυχίο του και τον άλλο μήνα θα πάει στο στρατό» συνέχισε να λέει με χαρά ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μικρός, με τη σειρά του, άκουγε τα καλά σχόλια του μπαμπά και τον επιβεβαίωνε με τη γνωστή σε όλους μας κρητική προφορά.

Ίντα κάνουν μωρέ και δεν «σπάει» ούτε με εκατό πτυχία αυτός ο ήχος της ντοπιολαλιάς; ΄Ιντα κάνουν;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης