Ώρα του προτελευταίου, ή τελευταίου, υπουργικού Συμβουλίου και οι λιμουζίνες άρχισαν γύρω στις δύο και μισή να καταφθάνουν στη Βουλή. Ο οδηγός- μοτοσυκλετιστής της υπουργού Ανάπτυξης, Άννας Διαμαντοπούλου, σταμάτησε την μηχανή του στο προαύλιο χώρο. Η συνεπιβάτης έβγαλε το κράνος της και όλοι κοίταξαν προς τα εκεί. Η Άννα Διαμαντοπούλου κατέβηκε από τη μηχανή, έφτιαξε το γιακά του πουκαμίσου της και προχώρησε προς τα σκαλιά του «Ναού της Δημοκρατίας».

«Όλοι γύρισαν για να σε κοιτάξουν, όλα τα βλέμματα πάνω σου» της είπε χαμογελώντας ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος είχε στήσει πηγαδάκι μαζί με τους Κώστα Σκανδαλίδη, Γιώργο Κουτρουμάνη, Παντελή Οικονόμου και Εύη Χριστοφιλοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κώστα, έλα να σε φιλήσω, να μην λένε ότι είμαστε τσακωμένοι…» είπε εκείνη στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστα Σκανδαλίδη, δίνοντας μια ευχάριστη νότα στη συζήτηση της παρέας.

«Ωραίο χρώμα!» ήταν το κολακευτικό σχόλιο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, στην υφυπουργό Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου.

«Καλέ, στην τηλεόραση του ALPHA ήμουνα και μιλούσα, και ήρθα τρέχοντας. Δεν είναι μαύρισμα, αλλά το μακιγιάζ για τις τηλεοπτικές ανάγκες, το οποίο δεν πρόλαβα να βγάλω» απάντησε εκείνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μηχανόβιος κι εσείς, κύριε Υπουργέ, και μάλιστα με κράνος; Οδηγείτε κιόλας;» ρώτησε μία δημοσιογράφος τον Παντελή Οικονόμου.

«Ναι, με τη μηχανή, αλλά δεν οδηγώ πια εγώ. Κάποτε ναι… Άλλωστε, δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Ήδη κάναμε πιο πολλά απ’ όσα πρέπει να κάνουμε!» απάντησε εκείνος.

Γεια στο στόμα σας, Υπουργέ μας!

Στο τέλος ακολούθησε μια αναμνηστική φωτογραφία, χωρίς τον Κώστα Σκανδαλίδη, που είχε «καταφύγει» σε άλλο τσούρμο δημοσιογράφων.

«Ο Σκανδαλίδης είναι εκτός γραμμής!» φώναξε με νόημα η Άννα Διαμαντοπούλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης