Δ.Κ.

Πάνω από τη σκακιέρα της πολιτικής, κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση δίνουν αγώνα για το ποιος θα κάνει πρώτος την κίνηση ματ. «Η συμφωνία των Πρεσπών θα ψηφιστεί μέχρι και τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας ,Πέμπτη το αργότερο Παρασκευή» λένε οι της κυβέρνησης ,ενώ από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα μηνύματα για πρόταση μομφής ολοένα και πληθαίνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι σημαίνει αυτό; Ό,τι αν η Περαιώς αποφασίσει να προχωρήσει σε αυτό το βήμα τότε οι διαδικασίες του Κοινοβουλίου παγώνουν για τρείς μέρες εκτός κι αν κυβέρνηση θελήσει να ξεκινήσει αμέσως η συζήτηση αλλά και πάλι θα χρειαστούν 3 μέρες μέχρι την ψηφοφορία στην Ολομέλεια.Θα έχει μεσολαβήσει η Κυριακή του συλλαλητηρίου άρα αν τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά για τη Νέα Δημοκρατία (λαοθάλασσα) τότε γιατί να πει όχι σε ένα δεύτερο συλλαλητήριο. Και μπροστά σε όλη αυτή την πίεση κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα μπορεί να προκύψει.

Και τα δύο υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής που έλεγαν ότι αν να πάρει η συμφωνία 149 καλύτερα 151 για να μην την αμφισβητεί κανένας τι θα κάνουν;

Θα πάνε φαντάζομαι στο Άγιον Όρος ….

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης