Στο πόδι σηκώθηκε το πρωί της Πέμπτης όλη η Βουλή από τις φωνές του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτη Καμμένου. Ο βουλευτής, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης που έδινε στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM και το δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, έκανε λες και τον έσφαζαν. Αν και νωρίς το πρωί, αρκετοί αστυνομικοί, υπάλληλοι και κάποιοι δημοσιογράφοι έτρεξαν να δουν τι έχει συμβεί στο βουλευτή. Εκείνος ούρλιαζε και παρακαλούσε το δημοσιογράφο να του δώσει ένα λεπτό για να μπορέσει να βρει τα στοιχεία των καταγγελιών του.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Παναγιώτης Καμμένος είπε ότι ο Πρωθυπουργός και τα αδέλφια του είναι μπλεγμένοι σε χρηματοοικονομικές υποθέσεις. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου «έμμεσο broker», δηλαδή μεσίτη ξένων συμφερόντων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος ο βουλευτής έκανε λόγο για μια αγοραπωλησία ασφαλίστρων κινδύνου που έγινε με εμπλεκόμενο το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το 2009. Μέρος των κερδών, σύμφωνα με το βουλευτή, πήγε σε μια εταιρεία, ενώ εμπλεκόμενοι, σύμφωνα πάλι με τον κ. Καμμένο, είναι ο αδελφός του Πρωθυπουργού, Αντρίκος.

«Να φέρει στοιχεία» λέει η αντιπολίτευση, ενώ για πισώπλατο, άθλιο χτύπημα μίλησε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης. «Όταν η καταγγελία προέρχεται από το συγκεκριμένο βουλευτή, παραμένει ερώτημα αν πρέπει κάποιος να τη λάβει σοβαρά υπόψη. Ταυτόχρονα, είναι μείζον θέμα πολιτικής και ηθικής τάξης αν θα κρατήσει τον κ. Καμμένο ως βουλευτή της η Ν.Δ.» κατέληξε ο υπουργός.

Πάντως οι φωνές του Παναγιώτη Καμμένου θύμισαν μια κυρία που έρχεται κάθε απόγευμα έξω από τη Βουλή και με μια ντουντούκα επί μισή ώρα βρίζει συλλήβδην τους πολιτικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κλέφτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες» είναι το αγαπημένο σλόγκαν της… τρελής.

Για τους τρελούς (και τους μικρούς) όμως έχουν γραφτεί πολλές παρομοιώσεις…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης