Όχι μόνο διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να είναι στεναχωρημένη με την ηγεσία του κόμματος αλλά ήταν και εισηγήτρια στο νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Η Ραχήλ Μακρή πέταξε τον παπαγάλο από πάνω της, φόρεσε κι ένα κίτρινο σακάκι για να είναι στα όρια του ευπρεπούς ντυσίματος που αναφέρει ο κανονισμός της Βουλής κι έστειλε από το βήμα, το δικό της μήνυμα ,παίζοντας με τα ίδια αγαπημένα της χρώματα.
«Είμαι εδώ!» και τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού, δηλαδή, τα όσα ακούστηκαν περί δυσαρέσκειά της είναι – μας λέει- μάλλον αποκυήματα της φαντασίας.

Την προηγούμενη εβδομάδα η βουλευτίνα είχε φροντίσει να πυροδοτήσει τα σενάρια εκνευρισμού της, αφού την ώρα της ομιλίας του Παναγιώτη Καμμένου για την προανακριτική στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, εκείνη έτρωγε στο εστιατόριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε μια προεδρική, λέτε ότι δεν ήταν στην ομιλία του προέδρου; Πάρτε με ένα τηλέφωνο και ρωτήστε με να σας πω τι έγινε. Περίμενα να μιλήσει το απόγευμα ο Καμμένος κι είχα παραγγείλει φαγητό και ξαφνικά μαθαίνω ότι ο πρόεδρος τελείωσε…» είπε η Ραχήλ Μακρή διευκρινίζοντας ακόμη πως τελικά είχε φάει μακαρόνια με κιμά κι όχι αρακά, όπως είχε γραφτεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης