Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα συμμετέχει στο νέο διαδικτυακό εγχείρημα της Αριάνα Χάφινγκτον, η οποία θα λανσάρει τον ιστότοπο World Post, μία πλατφόρμα απόψεων της επιχειρηματικής και πολιτικής ελίτ του πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από βουλευτής και ομιλητής σε κορυφαία Πανεπιστήμια στον κόσμο ο Γιώργος Παπανδρέου θα εργάζεται πλέον και ως μπλόγκερ, καθώς η ιδιοκτήτρια του γνωστού site προσέλαβε τον πρώην πρωθυπουργό για να αρθρογραφεί στη νέα ειδησεογραφική ιστοσελίδα της.

Το site θα αποτελεί σύμπραξη της ιδρύτριας του huffingtonpost.com και του εκκεντρικού μεγαλοεπενδυτή Νίκολας Μπεργκρούεν.

Σε αυτήν θα αρθρογραφούν διακεκριμένοι επιχειρηματίες, πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες, όπως ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς και ο… Δαλάι Λάμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιστοσελίδα θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός της Ελβετίας εντός του μήνα, ενώ συνιδιοκτήτης θα είναι ο μεγαλοεπενδυτής Νίκολας Μπεργκρούεν, που είναι γνωστός και ως “άστεγος δισεκατομμυριούχος”, επειδή προτιμά να ζει σε ξενοδοχεία και να μην έχει ιδιοκτησία.

Η γνωριμία με την Αριάνα

Την Αθήνα είχε επισκεφτεί το 2011 η ισχυρή κυρία των Media, Αριάνα Xάφινγκτον, για να υποστηρίξει το θεσμό των Special Olympics. 

Η κα. Στασινοπούλου-Χάφινγκτον παραβρέθηκε μάλιστα σε φιλικό δείπνο με το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος.

Το δείπνο εξελίχθηκε σε πολύ χαλαρό κλίμα και εκτός από την Αριάνα Χάφινγκτον και τον Γ. Παπανδρέου, παρούσες στο δείπνο ήταν η σύζυγός του, Μαργαρίτα και η αδελφή της κυρίας Χάφινγκτον, Αγάπη.

Η ανακοίνωση Παπανδρέου

Με αφορμή δημοσιεύματα που φέρουν τον Γιώργο Παπανδρέου να αρθρογραφεί επ’ αμοιβή σε διεθνή ΜΜΕ, συνεργάτες του σχολίαζαν ότι κατά καιρούς διάφορα ΜΜΕ ζητούν από τον πρώην Πρωθυπουργό να αρθρογραφήσει σε αυτά, πράγμα που έχει ήδη κάνει, χωρίς ωστόσο, όπως υπογραμμίζουν, να έχει έμμισθη σχέση με κανένα μέσο.

Επιπλέον, οι συνεργάτες του κ. Παπανδρέου σημειώνουν πως όταν το κάνει, το κάνει μόνο για να προωθήσει τις απόψεις του και τις θέσεις της χώρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης