Με τους ειδικούς επιστήμονες του Συμβουλίου Οικονομικών τα ’χει ο πρώην υφυπουργός και ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος ,ο οποίος αν και έχει κάνει αλλεπάλληλα ερωτήματα για το μισθό τους στον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα απάντηση δεν πήρε.

«Στου κωφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα», σχολιάζει ο πρώην υφυπουργός, αλλά απ’ ό,τι ξέρουμε ο Γιάννης Στουρνάρας αυτιά έχει και μάλιστα μεγάλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Νικολόπουλος επικαλείται τη ρύθμιση της 01-01-2013 σύμφωνα με την οποία οι αποδοχές του ειδικού επιστημονικού προσωπικού είναι ίδιες με αυτές που προβλέπονται κάθε φορά για το ειδικό επιστημονικό προσωπικό των Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών. Αυτό -λέει ο κύριος Νικολόπουλος- αυξάνει το μισθό τους από 2000 στις 3000 ευρώ.

«Σημειωτέον ότι οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι πριμοδοτούνται τα μάλα, αφού φέρουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την επεξεργασία των επαίσχυντων νόμων και πράξεων νομοθετικού περιεχομένου μέσω των οποίων κατακρεουργούνται εργασιακά και όχι μόνο δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αίμα, ενώ καταπατάται βάναυσα η αξιοπρέπεια ενός λαού» καταλήγει ο Νίκος Νικολόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης