ΔΚ
Στο εξώδικο που έστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Εξεταστική Επιτροπή απειλώντας θεούς και δαίμονες ο πρόεδρος της Εξεταστικής Αντώνης Μπαλωμενάκης μίλησε για απόπειρα εκβιασμού και θέλησε να κλείσει το θέμα εκεί. Όμως άμεση ήταν η αντίδραση όλων των βουλευτών που ζήτησαν την προστασία όχι τόσο τη δική τους όσο και του θεσμού, αφού κανένας μέχρι τώρα στην ιστορία της επιτροπής δεν έχει καταφερθεί με αυτόν τον τρόπο που επέλεξε ο Άδωνις Γεωργιάδης να υπερασπίσει τον εαυτό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr τα μέλη της Eπιτροπής, τα περισσότερα, προτίθενται να ετοιμάσουν ένα κείμενο στο οποίο θα στηλιτεύουν το εξώδικο Γεωργιάδη μιλώντας για απαράδεκτη και πρωτοφανή πράξη και το οποίο θα στείλουν στον πρόεδρο της Βουλής και τους προέδρους των κομμάτων για να πάρουν θέση.

«Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την τοποθέτηση Μητσοτάκη (σ.σ.: σιγά μην τοποθετηθεί, είπε) για το περιστατικό αυτό» επεσήμανε βουλευτής της πλειοψηφίας. Ο ίδιος βουλευτής στοιχημάτισε κι’ όλας ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να υπογράψει το κείμενο το οποίο αναμένεται να περάσει -είπε- με ευρεία πλειοψηφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης