Η Εξεταστική για την υγεία συνεχίζεται…

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018, 17:27
Η Εξεταστική για την υγεία συνεχίζεται…
Δ.Κ.

Οι Βουλευτές της Εξεταστικής Επιτροπής αποφάσισαν μετά από δίωρη αντιπαράθεση να παρατείνουν τις εργασίες μέχρι τις 23 Οκτωβρίου ώστε να έρθουν να καταθέσουν οι τρεις πραγματογνώμονες για την μαύρη τρύπα του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και ο πρώην Πρόεδρος του ΕΟΦ και πρώην Υφυπουργός Δημήτρης Λιντζέρης.

«Εμείς πιστεύουμε ότι έχουν εξαντληθεί όλα τα θέματα και να θυμηθείτε ότι οι 3 πραγματογνώμονες δεν θα πουν τίποτα παραπάνω από αυτό που έγραψαν στο πόρισμά τους για τη μαύρη τρύπα. Ας είχατε στρωθεί το καλοκαίρι στη δουλειά και να είχατε φτιάξει ένα προσχέδιο του πορίσματος»είπε στην Αξιωματική Αντιπολίτευση ο Βουλευτής του ΣΥΡ και μέλος της επιτροπής Σπυρίδων Λάππας.

Οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αντέτειναν πως η κυβέρνηση βιάζεται να κλείσει την υπόθεση και πως στο θέμα του φαρμάκου η επιτροπή δεν πρόλαβε καν να ερευνήσει σχεδόν τίποτα.

«Να πάμε μέχρι τέλος Οκτώβρη με αυτούς τους μάρτυρες και μετά να δούμε τι κενά υπάρχουν και να ζητήσουμε εκ νέου παράταση» επεσήμανε ο Γιώργος Γεωργαντάς απο τη Νέα Δημοκρατία.

«Να κληθούν όλοι οι Υπουργοί ,διατελέσαντες πρόεδροι ειδικά για τις περιόδους που είχαμε εκτόξευση της φαρμακευτικής δαπάνης και γιατι όχι ,ναι ,και η κυρία Ξενογιαννακοπούλου»ανέφερε η Βουλευτίνα του Κινήματος Αλλαγής και μέλος επιτροπής Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018, 17:28