Οι εσωκομματικές κόντρες καλά κρατούν

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016, 17:46
Οι εσωκομματικές κόντρες καλά κρατούν
Οι εσωκομματικές κόντρες καλά κρατούν στη ΝΔ αποδεικνύοντας ότι η νηνεμία θα επέλθει μόνο με ριζικές αλλαγές.

Τη θυελλώδη σχέση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο ήρθε να ταράξει ένα ακόμα επεισόδιο.

Η αρχή έγινε με σκληρή επίθεση του υποψηφίου προέδρου εναντίον του γραμματέα του κόμματος τον οποίο κατηγόρησε ότι διέλυσε το κόμμα.

«Εγώ θα κρίνω τη θέση που θα πάει και αν κρίνω ότι πρέπει να πάει πορτιέρης στη Ρηγίλλης πρέπει θα πάει» δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Παπαμιμίκος δεν άργησε να απαντήσει με μία σκληρή ανάρτηση στο Facebook.

«Όταν ένας πρώην Πρόεδρος και νυν υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (με 40 χρόνια στην πολιτική) αποκαλεί δημόσια τον Γραμματέα του κόμματος «πορτιέρη», ας μην μας κάνει εντύπωση γιατί οι πολίτες έχουν γυρίσει τις πλάτες στη Νέα Δημοκρατία και έχουν απαξιώσει το πολιτικό σύστημα.

Προσωπικά έχω μάθει στην πολιτική να δίνω μάχες με σεβασμό και επιχειρήματα. Προσκαλώ λοιπόν τον κ. Μεϊμαράκη, άμεσα, είτε σε συνεδρίαση κάποιου οργάνου του κόμματος, είτε ακόμα και σε δημόσιο βήμα, να κάνουμε ένα διάλογο με πολιτικά επιχειρήματα για όσα έχει πει κατά καιρούς, γιατί ήρθε η ώρα να ειπωθούν πολλές αλήθειες.

Εκεί ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους τα μέλη της ΝΔ και οι πολίτες. Μέχρι τότε δεν θα τον ακολουθήσω σε αυτό τον δρόμο που έχει επιλέξει, απλά ας συνειδητοποιήσει ότι η εποχή των « πορτιέρηδων» των δεκαετιών του 80 και του 90 ανήκει στο παρελθόν».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016, 18:57