Δ.Κ

Από το μεσημέρι μέχρι και τις δέκα το βράδυ όλη σχεδόν η φρουρά της Βουλής έψαχνε να βρει σε ποιον ανήκε ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες που ήταν σταθμευμένο στο υπόγειο πάρκινγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γρίφος θα είχε λυθεί νωρίτερα αλλά η συζήτηση στην Ολομέλεια κράτησε μέχρι και τις δέκα το βράδυ, τότε που η κοκκινομάλλα υπάλληλος της Βουλής έβγαινε με το «ύποπτο» αυτοκίνητο από το «ναό της Δημοκρατίας».

Ανάσα ανακούφισης για τους αστυνομικούς αλλά η ταλαιπωρία δύσκολα ξεχνιέται. Η κοκκινομάλλα υπάλληλος μπήκε προφανώς από την είσοδο της Βουλής, την αναγνώρισε ο τροχονόμος και της άνοιξε τη μπάρα και κατευθύνθηκε στο υπόγειο πάρκιγνκ. Ο έλεγχος όμως που γίνεται κάθε λίγο και λιγάκι έβγαλε «λαυράκι». Στη θέα του αυτοκινήτου σήμανε συναγερμός.

«Βρε ποιανού είναι το αυτοκίνητο, ποιανού είναι;» ήταν για ώρες το βασανιστικό ερώτημα που πήγαινε από τον ένα αστυνομικό στον άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τις δέκα το βράδυ η ωραία κυρία τους είπε κι ένα «καληνύχτα» και έφυγε για το σπιτάκι της, όμορφα κι ωραία.

Ποιος ξέρει που να τις ξεβίδωσαν τις πινακίδες της γυναίκας, με αποτέλεσμα και εκείνη άθελά της να ξεβιδώσει στο τρέξιμο έναν ολόκληρο «λόχο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης