Κόκκινος σαν παντζάρι έγινε το πρωί ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, βλέποντας στο διπλανό παράθυρο της πρωινής εκπομπής του MEGA τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Νικολόπουλο να του κουνά το χαρτί της πρόσληψης ενός υπαλλήλου στο πολιτικό του γραφείο.

«Είναι το μοναδικό πολιτικό γραφείο που έχει τους λιγότερους υπαλλήλους» είπε ο υπουργός, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πρόσληψη που έκανε στο γραφείο του, σε θέση μετακλητού υπαλλήλου, της κυρίας Ιωάννας Παλτόγλου, με απολυτήριο Λυκείου και με ημερομηνία πρόσληψης 10 Απριλίου 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλαδή, Υπουργέ μας, στα άλλα υπουργεία γίνονται χειρότερα;

«Είναι δυνατόν να είμαστε δέκα μέρες πριν από τις εκλογές και σεις να συνεχίζετε να προσλαμβάνετε κόσμο; Είναι δυνατόν να κάνετε ακόμα ρουσφέτια; Πιστεύετε πως, μοιράζοντας κόλλυβα από το ΕΣΠΑ, θα πετύχετε το ακατόρθωτο;» είπε ο υποψήφιος βουλευτής, ανεμίζοντας στο τηλεπαράθυρο το χαρτί της πρόσληψης.

Ο υπουργός δικαιολόγησε την απόφαση, λέγοντας πως αποχώρησαν τέσσερις από γραφείο του και έτσι προχώρησε στη συγκεκριμένη πρόσληψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μα, Υπουργέ μας, για τους παπάδες ψηφίσατε το ένα προς πέντε και για τους υπόλοιπους υπαλλήλους το ένα προς δέκα, και μας λέτε ότι προσλάβατε με νόμο ¼;

Παλτό σας την φόρεσε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Νικολόπουλος, την κυρία Παλτόγλου!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης