Δ.Κ.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης  Δημήτρης Παπαγγελόπουλος προσπάθησε να πολλές φορές να καλύψει  τη γραμματέα για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Αναστασία Ξεπαπαδέα στις αιτιάσεις των Βουλευτών Χάρη Θεοχάρη και Θόδωρο Παπαθεοδώρου που έκαναν λόγο για σχέσεις διαπλοκής. Βέβαια σε μια αποστροφή του λόγου του ο κύριος Παπαγγελόπουλος κάλυψε και τα νώτα του λέγοντας πως «εγώ αδίκημα ποινικό δεν βλέπω, δεοντολογικά να το συζητήσουμε και το συζητάμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια η κυρία Ξεπαπαδέα ήταν ακριβώς πίσω του κι ίσως δεν το’πιασε το μήνυμα. Όμως η Δημοκρατική Συμπαράταξη έδωσε  ένα ακόμη στοιχείο στις παράξενες – όπως λένε – συμπτώσεις. Ο Θόδωρος Παπαθεοδώρου είπε πως η κυρία Ξεπαπαδέα ήταν κάποτε στο δικηγορικό γραφείο του νυν Υπουργού Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου και ενός Δαμασκόπουλου.

Τέλος, ρώτησε ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αν η Αναστασία Ξεπαπαδέα πριν αναλάβει το ευαίσθητο πόστο μεταβίβασε τις μετοχές της οικογενειακής της επιχείρησης που είχε πάρε δώσε με το δημόσιο κι αν υπάρχουν καταθέσεις της στο εξωτερικό και σε ποια χώρα;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης