Με ένα επίσημο αίτημα του Κοινοβουλίου, ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Καραβοκύρης είναι έτοιμος να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των πρώην βουλευτών που προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, για να διεκδικήσουν αναδρομικές αυξήσεις.

«Η προστασία των προσωπικών δεδομένων μπορεί να καμφθεί, αν η Βουλή το θελήσει» απαντά στους 300, αλλά και προσωπικά στον υπουργό Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη, ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, και τώρα μένει να δούμε αν ισχύει το «όποιος δεν θέλει να ζυμώσει πέντε μέρες κοσκινίζει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημήτρης Παπαδημούλης «άρπαξε» η δήλωση του κυρίου Καραβοκύρη, και με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, αλλά και στον υπουργό Δικαιοσύνης ζητεί να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διατυπωθεί επίσημο αίτημα του ελληνικού Κοινοβουλίου προς το Ελεγκτικό Συνέδριο για τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των 821 πρώην βουλευτών.

«Η νόμιμη άσκηση του δικαιώματος αυτών που προσέφυγαν δεν τους απαλλάσσει από την ηθική καταδίκη της ενέργειάς τους, η οποία προκαλεί και βαίνει σε ευθεία αντίθεση με το κοινό περί δικαίου αίσθημα» αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α..

Με ονοματεπώνυμο, λοιπόν, για να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης