Λάμπρος Παναγιώτου

«Να μιλήσουν τα νούμερα! Είδες κανέναν άλλον να μιλήσει; Εγώ θέλω να δω ποιος θα έρθει πρώτος και εκείνος που θα έχει πάρει τους περισσότερους σταυρούς να μιλήσει. Η δήλωση θα έρθει από τα νούμερα και όχι από τη Μητσοτάκαινα ή την Κοππάκαινα!» είπε γεμάτος εκνευρισμό υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, στηλιτεύοντας τόσο τις τοποθετήσεις του Ανδρέα Παπαδόπουλου (σ.σ φημολογείται ότι συνδέεται φιλικά με την Αλεξία Μπακογιάννη) όσο και την κριτική της Μαριλένας Κοππά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάτε για διάλυση ,τι γίνεται στη ΔΗΜΑΡ;» ρώτησε ο ρεπόρτερ της Ζούγκλας το Βουλευτή Νίκο Τσούκαλη.
«Κοιτάζουμε να δούμε αν υπάρχει σφυγμός. Και μάλλον χτυπάει ακόμα λίγο. Να δούμε στο τέλος τι θα γίνει…» απάντησε με σκεπτικισμό ο κ.Τσούκαλης.

Στην πηγαδάκι έσπευσε να προσθέσει τη γνώμη του ένας ακόμη Βουλευτής του κόμματος σχετικά με τις δηλώσεις του Ανδρέα Παπαδόπουλου και του Γρηγόρη Ψαριανού . Ο τελευταίος ζητώντας την παραίτηση του αρχηγού του κόμματος ,ενέπλεξε στο πολιτικό παιχνίδι και τη σύζυγο του Φώτη Κουβέλη.

«Βγάζουν τα απωθημένα τους. Κι εκείνα που είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός για τη σύζυγο του Φώτη Κουβέλη είναι αθλιότητες. Μα τι δουλειά έχει η γυναίκα του Φώτη; Αυτά είναι αστεία πράγματα!» σχολίασε ο τρίτος της παρέα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης