Λαμπερά ονόματα και αξιόλογες παρουσίες αναζητά η παραγωγή του καναλιού του Αμαρουσίου για το τηλεπαιχνίδι τους «Dancing with the stars», δηλαδή alla Ελληνικά «Ο χορός των επωνύμων».

Ήδη, αρκετές βουλευτίνες έχουν μπει στο στόχαστρο των ανθρώπων της παραγωγής, οι οποίοι ψάχνουν να δώσουν γκλαμουριά και ομορφιά μοναδική στο show τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, μια όμορφη «νυφούλα», η οποία δεν είναι άλλη από τη «νύφη του Θερμαϊκού» Έλενα Ράπτη έχει ήδη δεχτεί ασφυκτικό πρέσσινγκ για να πει το πολυπόθητο ναι και να τη δούμε να χορεύει στο dancing with the stars.

«Ναι, μου έχει γίνει πρόταση να συμμετέχω και γι’ αυτό ευχαριστώ τους ανθρώπους του Αντέννα. Την απάντηση όμως αν θα δεχθώ ή όχι θα τη δώσω στους ανθρώπους του καναλιού» είπε επ’ αυτού η γοητευτική βουλευτίνα, η οποία μιλώντας στη συνέχεια για τις καθημερινές της δραστηριότητες άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχει χρόνο ούτε για να…φαγητό!

«Όχι, δεν μου έχει γίνει πρόταση. Εγώ θα μπορούσα να συμμετέχω σε άλλο είδους παιχνίδι με φιλανθρωπικό σκοπό. Ας πούμε μια όμορφη εκδήλωση ή μια έκθεση, ή δεν ξέρω γω τι άλλο… Εγώ μπορεί να χορεύω αλλά χορεύω για μένα. Τις προτάσεις άλλωστε ξέρουν που τις κάνουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε εκείνους που ξέρουν ότι θα αρνηθούν δεν κάνουν καθόλου πρόταση. Εγώ είμαι νυχθημερόν Βουλή –σπίτι και δημοσιογραφία. Δεν θα πήγαινα ποτέ σε ένα τέτοιο «ριάλιτι» απάντησε η απαστράπτουσα Εύα Καϊλή, διαψεύδοντας τα σενάρια που θέλουν να έχει γίνει και σε εκείνη πρόταση για το dancing with the stars.

Πάντως, αν θέλετε, εγώ μπορεί να σας χορέψω στο ταψί

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης