Δ. Κ.

«Έ, όχι και να μας δείχνει με το δάκτυλο ο Άρης και να λέει στον Πρόεδρο να διαγράψει όσους δεν ψηφίσουν! Και ο πρόεδρος να κάθεται και να τον ακούει χωρίς να πει λέξη! Έ, όχι και ο Άρης! Δίκιο είχε ο Σταμάτης που του ’πε: “Είναι πολλά τα λεφτά Άρη”» είπε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για όσα συνέβησαν στο κόμμα τους λίγο πριν από τη διαγραφή των 21.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πυρ και μανία είναι πολλοί βουλευτές με τη στάση του Άρη Σπηλιωτόπουλου, αποδίδοντάς του το ρόλο της Σαλώμης επειδή ζήτησε την κεφαλή τους επί πίνακι.

«Επιβεβαίωσε τον Καρατζαφέρη» συμπλήρωσε ο βουλευτής, συνεχίζοντας να ρίχνει μπηχτές για τον πρώην υπουργό.

Το ίδιο πρωί ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος και βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος ξεσπάθωσε στην πρωινή ζώνη της ΝΕΤ εναντίον των golden boys της παράταξης, που στη ζωή τους δεν έχουν κολλήσει – όπως είπε – ένα ένσημο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγώ είμαι γιατρός και αν χρειαστεί θα επιστρέψω στο νοσοκομείο, αλίμονο στους άλλους που δεν ξέρουν τι θα πει ένσημο» σχολίασε με θυμό ο βουλευτής, φωτογραφίζοντας τα “βουτυρόπαιδα” του κόμματος.

Να εννοούσε λέτε και τον Άρη; Μπα… αποκλείεται!

Και δεν τελειώνει εδώ. Ένας ακόμη εκ των διαγραφέντων έβγαλε το τοπικιστικό του στοιχείο, σούρνοντας τα εξ αμάξης στους Πελοποννήσιους βουλευτές, που την ώρα της ψηφοφορίας έκαναν σβούρα Καλαματιανή σε αντίθεση με ό,τι αρχικά δήλωναν πως θα ψηφίσουν.

«Ο Τζαβάρας, που το παίζει και έγκριτος νομικός και μας εξηγούσε υποτίθεται τα όσα τραγικά περιελάμβανε από νομικής άποψης το Μνημόνιο 1, μας ήρθε τελευταία στιγμή να ψηφίσει και το Μνημόνιο 2. Είδες δαγκωτό όλοι οι Πελοποννήσιοι;» είπε ο βουλευτής.

«Για να μην πτωχεύσει τάχα μου η χώρα. Βρε σεις, πλάκα μας κάνετε; Ο Βαγιωνάς ψήφισε “όχι” θέτοντας σε κίνδυνο όλη την περιουσία του που ούτε λίγο ούτε πολύ αγγίζει τα 8.000.000ευρώ (Πόθεν Έσχες) και έρχονται και μας λένε οι άλλοι για να μην πτωχεύσει η χώρα; Ποιον δουλεύουν;» συμπλήρωσε ο τρίτος και… φαρμακερός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης