Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βίβιαν Μπουζάλη, αυτή τη φορά δε χτύπησε με την εμφάνισή της (υπήρξε μέρα που ήρθε με τρία διαφορετικά σύνολα στη Βουλή, πρωί –μεσημέρι και βράδυ) αλλά με μια δήλωση βόμβα, γροθιά στο πολιτικό κατεστημένο.

Η όμορφη Καστοριανή είπε πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είχε πολλαπλά μηνύματα κι ότι νικητής τελικά ήταν η αποχή και όχι το ΠΑΣΟΚ, το οποίο δεν πρέπει να πανηγυρίζει. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η πλειοψηφία των πολιτών εξακολουθεί να προσμένει πολλά από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κώστα Καραμανλή. Δεν εμπιστεύεται άλλες πολιτικές δυνάμεις», αναφέρει στο μήνυμά της η όμορφη βουλευτίνα.

Στη δήλωσή της η βουλευτίνα θεώρησε χρέος της να τονίσει και κάτι ακόμη που μπορεί να έχει μικρή ή και μεγάλη σημασία: «Παρά την επικράτηση του πανελλαδικού κλίματος και στο Νομό μας, την επακόλουθη πτώση και την υψηλή αποχή που αγγίζει το 50%,οι Καστοριανές και οι Καστοριανοί επέλεξαν ξανά τη Νέα Δημοκρατία με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο ΠΑΣΟΚ, που συγκριτικά με τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές χάνει δυνάμεις και με βάση τις ευρωεκλογές του 2004 λαμβάνει επιπλέον μόλις 1%.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι αν την ανάγνωση των αποτελεσμάτων την έκανε η κυρία Μπουζάλη μόνη της ή ζήτησε και τη βοήθεια των επικοινωνιολόγων της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εγώ πάντως απορώ με το ΠΑΣΟΚ και το θράσος του, που συνεχίζει να στεναχωρεί κοτζάμ κυβέρνηση. Ενώ η Νέα Δημοκρατία του συνιστά να μη χαίρεται και να μην πανηγυρίζει, εκείνο αντί να βάλει τα κλάματα, εξακολουθεί να προκαλεί.

Σ’ αυτό τον τόπο δεν υπάρχει κηδεία χωρίς γέλια, ούτε γάμος χωρίς κλάματα…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης