Οι περισσότεροι βουλευτές πέρασαν μπροστά από το ιατρείο της Βουλής, μέσα όμως δεν μπήκαν. Έτσι, μέχρι σήμερα το μεσημέρι, μόνο πέντε βουλευτές έκαναν το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης.

Πρώτος πήγε για να τελειώνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Νικολόπουλος, και τον ακολούθησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Παπαγεωργίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω τρελαθεί! Τη μια μας λένε τα κανάλια το ένα, την άλλη το άλλο, έτσι κι εγώ ήρθα νωρίς για να ξεμπερδεύω!», διευκρίνισε ο Νίκος Νικολόπουλος.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος, αν και συζητούσε επί δέκα λεπτά με έναν γνωστό του ακριβώς έξω από το ιατρείο, το προσπέρασε, συνεχίζοντας τον δρόμο του.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Καρτάλης σήκωσε μεν το μπράτσο του, αλλά τελικά ο γιατρός του συνέστησε να επιστρέψει άλλη μέρα γιατί είδε ότι ο βουλευτής είχε συνάχι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, είπε πως έκανε το απλό εμβόλιο, το οποίο έχει -διευκρίνισε- το ίδιο αποτέλεσμα με εκείνο που είναι κατά του ιού της νέας γρίπης.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης και Σούλα Μερεντίτη συμπληρώνουν μαζί με τον Δημήτρη Καρύδη τη «μαγική» πεντάδα των εμβολιασμένων!

Από όλο το προσωπικό της Βουλής, συνολικά σαράντα άτομα έχουν κάνει μέχρι στιγμής το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης. Η Βουλή έχει προμηθευτεί σε πρώτη φάση πεντακόσια εμβόλια, ενώ ο εμβολιασμός θα διαρκέσει και τις επόμενες μέρες. Οπότε οι βουλευτές – γιατροί έχουν χρόνο όσο κι αν τώρα σφυρίζουν αδιάφορα.

«Ναι, πρέπει να το κάνουμε», είπε ο Σταύρος Σαλμάς, αλλά στο ιατρείο ακόμα δεν μπήκε!

«Εγώ την άλλη εβδομάδα θα πάω να το κάνω», είπε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ενώ ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Τραγάκης αποκάλυψε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως «τόσο ο Σαμαράς όσο και η Ντόρα δεν θα χρειαστεί να κάνουν το εμβόλιο, καθώς και οι δυο έχουν αντισώματα».

Από ό,τι φαίνεται, ο ιός της γρίπης αντέχεται, αλλά αυτός της ήττας είναι «ανυπέρβλητος»!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης