Δ.Κ.

Στο νομοσχέδιο για το Brexit κυριάρχησε και η συζήτηση σχετικά με  το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ. Οι Βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναφέρθηκαν σε μια εικόνα κατώτερη των περιστάσεων με τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο να κατακεραυνώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας πως αν το συγκρίνει κανείς με κείνο που είχε κάνει πριν από λίγα χρόνια ο Αλέξης Τσίπρας, είναι μέρα με τη νύχτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είπε πως ο Πρωθυπουργός απέδειξε σε μια δύσκολη περίοδο πως έχει και λόγο και ρόλο και πως η Ελλάδα σε αυτό το ταξίδι δεν ήταν στη φάση της μεταμέλειας που ήταν κάποτε ο Αλέξης Τσίπρας για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης διευκρίνισε ακόμη πως η Μεγάλη Βρετανία θα εξακολουθήσει να είναι ο μεγάλος εμπορικός και τουριστικός εταίρος της χώρας μας  και πως δεν θα αλλάξει σχεδόν τίποτα για τους 50.000 Βρετανούς που ζουν στην Ελλάδα , ενώ παράλληλα θα υπάρξει και μέριμνα για τους  Έλληνες στην Αγγλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης