ΠΚ

Είναι απολύτως διαπιστωμένο πώς γενικώς οι Δεξιοί διαθέτουν πολύ κοντή την μνήμη. Το είχε καταδείξει με τις πρωτοφανείς σε πολιτική αφέλεια και ιστορική αγένεια δηλώσεις του ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη από παρακρατικούς στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επιβεβαιώνει και ο συντάκτης της ενυπόγραφης ανάρτησης στην ιστοσελίδα iefimerida του Χρήστου Ράπτη. Το δημοσίευμα αναρτήθηκε την Παρασκευή που μας πέρασε.

Αλήθεια πόσο μυαλό θέλει το… ακατοίκητο για να αντιληφθεί πως άλλο «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ» και άλλο «ΘΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ». Το θύμα πολιτικής δολοφονίας θα μπορούσε να ήταν και Πολιτικός πριν δολοφονηθεί. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως το θύμα, ο Νίκος Τεμπονέρας, ούτε ήταν ούτε και θα ήθελε να ήταν πολιτικός. Δολοφονήθηκε από τον Καλαμπόκα στην Πάτρα. Ποιος ήταν ο Καλαμπόκας; Μα ήταν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Πώς λοιπόν κατά τον συντάκτη της ιστοσελίδας του Χρήστου Ράπτη, ο Διονύσης Τεμπονέρας, γιός του δολοφονημένου από φασίζοντα νεοδημοκράτη τραμπούκο, μπορεί να θεωρηθεί ως επιτομή του νεποτισμού και… «γόνος» πολιτικής οικογένειας η οποία τον προωθεί ως βουλευτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιλαμβανόμεθα πως σε καιρούς χαλεπούς όπου το λιβανιστήρι των ισχυρών προστατών πάει σύννεφο, κάποιοι που οραματίζονται ένα λαμπρό εκδοτικό μέλλον, οφείλουν σε καθημερινή βάση να αποδεικνύουν αξιόπιστα πως διαχειρίζονται το καθεστώς υποδούλωσης τους.

Υπάρχει όμως όριο και στην ανοησία, η οποία είναι ανίκητη βέβαια. Ας το καταλάβουν, λοιπόν, πως τον Τεμπονέρα τον σκότωσαν εκείνοι που σήμερα απολαμβάνουν από θέσεις εξουσίας την δουλοπρέπεια των υπαλλήλων τους. Και ο νοών νοείτω κ. Ράπτη.

Διαβάστε για την ιστορία την παρακάτω ανάρτηση: 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης