Ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, τα είπε ωραία από το βήμα στην πρώτη συνεδρίαση, και κούνησε μάλιστα α λα Αριστοτέλη Παυλίδη το δάκτυλό του στους υπουργούς, μην τυχόν και κείνοι γράψουν το Κοινοβούλιο στα παλιά των υποδημάτων τους.

Προς το παρόν, αλλού φαίνεται εκείνοι να έχουν γράψει την ώρα της συζήτησης των επίκαιρων ερωτήσεων. Στις καλένδες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα επιτρέψω την υποβάθμιση της λειτουργίας του Κοινοβουλίου» είχε πει ο Φίλιππος Πετσάλνικος και η αίθουσα σείστηκε από τα χειροκροτήματα.

Σήμερα, Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, έχουν συζητηθεί οχτώ επίκαιρες ερωτήσεις, ενώ δύο αναβλήθηκαν λόγω κωλύματος δύο υπουργών.

Έλαβαν μέρος: υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης (απάντησε σε τρεις ερωτήσεις),υφυπουργός Εσωτερικών Ντίνος Ρόβλιας, υφυπουργός Υγείας Φώφη Γεννηματά και υφυπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης(ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος γιόρταζε).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκτατη συμμετοχή: υφυπουργός Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη (απάντησε στην επίκαιρη επερώτηση αρμοδιότητας των υπ. Εσωτερικών και Οικονομίας για την κατάργηση του Υπ. Μακεδονίας-Θράκης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης