«Είσαι μπαρμπουτιέρης και ανεπάγγελτος»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012, 17:05
Δ. Κ.
«Είσαι μπαρμπουτιέρης και ανεπάγγελτος»
Στα χέρια παραλίγο να έρθουν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης στο καφενείο της Βουλής και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων του.

«Μόλις τον είδα μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Πήγα να τον πλακώσω στα χαστούκια» είπε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος για το περιστατικό με τον αριστερό βουλευτή.

Ο βουλευτής Β’ Αθήνας λέει ότι λάδι στη φωτιά έριξε ο Στάθης Παναγούλης με τα υπονοούμενά του στον Real fm για σπίτια του Γιακουμάτου σε Μύκονο και μπανάκια στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

«Έλα δω βρε καραγκιόζη, τι πας και λες για μένα; Που τα έχω εγώ τα σπίτια; Ένα κωλόσπιτο έχω στη Μύκονο το οποίο χρωστάω ακόμα και στο Κολωνάκι πληρώνω ενοίκιο. Δεν μπορώ ως γιατρός να κάνω ένα μπάνιο στη θάλασσα; Εσύ βρε ανεπάγγελτε τι έχεις κάνει; Παίρνεις τα λεφτά της μάνας σου και τα παίζεις στα χαρτιά; Έ, μπαρμπουτιέρη; Θα μου πεις εμένα ότι έχω κάνει περιουσία. Να ‘ρθεις, ρε, να σου κάνω πληρεξούσιο με το οποίο θα σου μεταβιβάζω την περιουσία μου. Ανεπρόκοπε, έ, ανεπρόκοπε!» ούρλιαξε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος και κινήθηκε απειλητικά κατά του Στάθη Παναγούλη.

Πέντε βουλευτές δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν και έβλεπαν ένθεν και ένθεν γιατί και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έριξε τις μπηχτές του.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012, 17:16