Να σταματήσει το κυνήγι των μαγισσών και το παραμύθι ότι για όλα φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι, ζήτησε από την κυβέρνηση και τα «παπαγαλάκια» της – όπως αποκάλεσε το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό – η γενική γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα.

«Λες και μπουκάρισαν μέσα στα υπουργεία, πήραν μια καρέκλα, κάθισαν και άρχισαν να δουλεύουν. Λέτε ακόμη ότι καθαρίζουν φασολάκια και ότι δεν εξυπηρετούν τον κόσμο. Λέτε ότι παίρνουν επιδόματα που δεν αξίζουν», είπε η Αλέκα Παπαρήγα, ζητώντας να σταματήσει επιτέλους ο άδικος πόλεμος που άνοιξε εναντίον των δημόσιων υπαλλήλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάνετε προσπάθεια να ενοχοποιήσετε τους εργαζόμενους. Εσείς και τα παπαγαλάκια σας, τόσο εκείνα της Νέας Δημοκρατίας όσο και εκείνα του ΛΑΟΣ, που κάθε λίγο και λιγάκι επαναλαμβάνουν ότι για την κατάσταση αυτή φταίμε όλοι», συνέχισε την κριτική της η γενική γραμματέας.

«Το Κομμουνιστικό Κόμμα αποχωρεί από το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, θα παλέψει στο μπλοκάρισμα της εφαρμογής των μέτρων, αλλά και στην αλλαγή συσχετισμού δυνάμεων», κατέληξε η Αλέκα Παπαρήγα, λέγοντας ακόμη να αφήσουν την ενοχοποίηση των εργαζομένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης