Δ.Κ.

Μήνυμα έστειλε στους ταγούς της δικαιοσύνης ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος λέγοντάς τους ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

«Έχω να διαβεβαιώσω τους πάντες και τους δικαστικούς ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, για όσους δεν έχουν να κρύψουν τίποτα» είπε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με αφορμή το ν/σ για τη συμπλήρωση της υποβολής και του ελέγχου των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ώρα λοιπόν να δούμε και τα πόθεν έσχες των δικαστών αφού καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Εκτός κι αν δικαστίνες έρχονται και ανατρέπουν πρωτόδικες αποφάσεις και μονομερώς αποφασίζουν υπέρ της εργοδοσίας λίγο πριν πάνε διακοπές ανατρέποντας ακόμα και το μεγάλο Έκο που ήθελε τον Αύγουστο χωρίς ειδήσεις ή χωρίς αποφάσεις, θα έλεγα εγώ. Αναφερόμαστε στην απόφαση εργαζόμενου που δικαιώθηκε πρωτόδικα (τα στοιχεία της δικογραφίας είναι στα χέρια μας) όμως στο Εφετείο μια Εφέτης τον καλεί να επιστρέψει και χρήματα στον εργοδότη αφού δέχθηκε την αναφορά- όπως ισχυρίζεται στο σκεπτικό της απόφασης- του οικονομικού διευθυντή τηλεοπτικού καναλιού που έλεγε ότι ο εν λόγω εργαζόμενος είχε μειωμένη απόδοση. Ο ενάγων πάντως αρνείται κατηγορηματικά ότι στην επιχείρηση τους ζύγιζαν νυχθημερόν.

Όλα στο φως κι ας γίνει και της κλαίουσας …..Μυρτώς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης