Δ.Κ.

«Ουκ έστιν θεός…» λένε όσοι θέλουν ευθέως να παραπλανήσουν ενσυνείδητα, αποκόπτοντας σκοπίμως τη συνέχεια του κειμένου της Αγίας Γραφής που αναφέρεται επίσης στο «είπεν άφρων εν τη καρδία αυτού…», διευκρινίζει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης εξαπολύοντας δριμύ κατηγορώ στον Αντώνη Σαμαρά και στις φράσεις που είπε ο πρωθυπουργός στη Χαλκιδική για τα σαράντα χρόνια της παράταξής του αλλά και την οικονομική κρίση, ότι δηλαδή «δεν θα γυρίσουμε πίσω στο λεφτά υπάρχουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Απόστολος Κακλαμάνης επισημαίνει ότι «ως πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς δεν επιτρέπεται να αναμασά το προϊόν της φαιάς ακροδεξιάς προπαγάνδας κατά του ΠΑΣΟΚ, όταν από κοινού ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζονταν για την ανατροπή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ αντί να “βάλουν πλάτη” να σωθεί η πατρίδα μας από την άτακτη χρεοκοπία, ως αποτέλεσμα του αποκλεισμού μας από τις αγορές λόγω των πλαστών στατιστικών στοιχείων της κυβέρνησης Καραμανλή (Greek statistics). Eπιπλέον, ο κ.Σαμαράς να μην ξεχνά ότι στηρίζεται στην ψήφο των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, έστω και “ως το μη χείρον”, όπως έχει πολλές φορές στη Βουλή, απαντώντας στους εκ δεξιών και ευωνύμων αντιΠΑΣΟΚικούς λαϊκιστές».

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής περνά από γενεές δεκατέσσερις τον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ακόμη πως «ειδικά ο κ. Σαμαράς, αν επιθυμεί αναδρομή, στις δικές του μάλιστα ευθύνες, μπορεί να εκφράσει τη μεταμέλειά του για τα 1ο, 2ο, 3ο, Ζάππεια και τα 18δις ευρώ ισοδύναμα -τα ίδια και χειρότερα συνεχίζοντας τον δρόμο της ανευθυνότητας και του λαϊκισμού επαναλαμβάνει ο κ. Τσίπρας!».

Τέλος, ο πρώην πρόεδρος για να αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι παραθέτει ολόκληρη την περιβόητη δήλωση Παπανδρέου σχετικά με το «λεφτά υπάρχουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γ. Παπανδρέου: «Λεφτά υπάρχουν, αν τα διεκδικήσεις, αν προσελκύσεις επενδύσεις, αν νοικοκυρέψεις το κράτος, αν αξιοποιήσεις τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας, ώστε να αβγατίσουν και να δημιουργήσουν νέο πλούτο».

Και μετά δεν ήρθαν οι μέλισσες αλλά το… Καστελλόριζο!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης