Μπορεί οι νέοι καναλάρχες να μην έχουν τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο μέσος πολίτης αλλά και για αυτούς προνόησε η κυβέρνηση.

Άλλωστε πώς να καταβάλεις άμεσα χρηματικά ποσά της τάξεως των 75.000.000 ευρώ!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για αυτό ο Υπουργός Επικρατείας κ. Νίκος Παππάς σκέφθηκε να “ελαφρύνει”  κάπως τους τέσσερις «τυχερούς» νέους καναλάρχες.

Όπως μαθαίνουμε τους έκανε τρεις δόσεις (δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα εάν είναι ισόποσες) και η πρώτη θα πρέπει να καταβληθεί  μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες.

Αυτό όμως που είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρον είναι πως θα αποπληρώσουν όλο το ποσό σε δύο χρόνια!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλαδή θα έχουν ανοίξει ήδη τα κανάλια τους οι νέοι ιδιοκτήτες ,αλλά και οι παλιοί που είναι ήδη σε λειτουργία και από τα χρήματα που θα βγάζουν θα αποπληρώνουν κανονικά και τις δόσεις τους.

Όλα τα έχουν σκεφθεί σε αυτή την κυβέρνηση ακόμα και την περίπτωση που κάποιος δεν είναι φερέγγυος και γίνει ασυνεπής προς τις πληρωμές του, αυτόματα θα του αφαιρέσουν την άδεια!!

Έτσι κάποιος από τους επιλαχόντες (να θυμίσουμε πως πρώτος επιλαχών είναι ο κ. Σαββίδης) μπορεί να βρεθεί ξαφνικά με άδεια τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας.

Μάλιστα κάποιοι κινδυνεύουν να χάσουν την άδεια που κατέκτησαν στο διαγωνισμό εάν βρεθούν σε 20 μέρες που θα γίνει ο επανέλεγχος των πόθεν έσχες τους, να μην μπορούν να δικαιολογήσουν τα χρήματά τους.

Το επόμενο τρίμηνο θα είναι γεμάτο εκπλήξεις στα τηλεοπτικά πράγματα της πατρίδας μας ,γι’ αυτό και δεν πρέπει κανείς να  βγάλει βιαστικά συμπεράσματα για τις κινήσεις κάποιων «παιχτών» μέσα στο διαγωνισμό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης