Αιφνιδιάστηκαν πολλοί από την παρέμβαση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, προερχόμένης από την Ένωση Κεντρώων, η οποία άφησε να εννοηθεί πως έχει διαφορές με τις απόψεις της Κουμουνδούρου, αλλά και του Μαξίμου.

Μάλιστα ακούστηκε να λέει πως αν διαγραφεί είναι διατεθειμένη να στήσει κάτι καινούριο, και μάλιστα πρωτοποριακό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Κουμουνδούρου τώρα, οι έχοντες γνώση του θέματος χαμογελούν σαρκαστικά. Αντιλαμβάνονται πως η κυρία Μεγαλοοικονόμου εκβιάζει για μια καλή και εκλόγιμη θέση στα ψηφοδέλτια του κόμματος, αλλά ω του θαύματος, μπορεί και να εκβιάζει ακόμη και για μια θέση υφυπουργού στον πολυσυζητούμενο, επερχόμενο ανασχηματισμό. 

Είναι προφανές πως η γυναίκα βλέπει τι γίνεται και παρακολουθεί τα αλισβερίσια με τις μετακινήσεις και μετεγγραφές βουλευτών και σου λέει «γιατί να μείνω εγώ άπραγη». Δεν έχουν όμως απόλυτα δίκιο όσοι την κατηγορούν. Γιατί την αρχή σε αυτήν την ολισθηρή διαδικασία που παρατηρείται στη Βουλή, την έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός με ακροβασίες και πολιτικά φλερτ που δεν συνάδουν με αριστερές πρακτικές. 

Αυτά τουλάχιστον επισημαίνουν στελέχη της Κουμουνδούρου που εξακολουθούν παρόλα αυτά να βρίσκονται στην «αριστερή όχθη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης