Δ. Κ.

Τα άκουσε για τα καλά ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, από το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν του χαρίστηκε, αλλά του τα ‘πε έξω από τα δόντια για τους εκβιασμούς που δέχεται κατά καιρούς η χώρα μας από Ευρωπαίους και δανειστές.

Ο Μάρτιν Σουλτς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε στα άλλοτε δικτατορικά καθεστώτα της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.

Είναι ακριβώς η στιγμή που ο Μανώλης Γλέζος αρπάζει την ευκαιρία λέγοντάς του ότι «και σήμερα δυστυχώς κύριε πρόεδρε θα πρέπει να αναφερθώ σε εσάς» και κοιτάζοντας τον Μάρτιν Σουλτς στα μάτια του λέει χαρακτηριστικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα η ελεύθερη Ελλάδα, μια χώρα που εκφράζει τη βούληση του ελληνικού λαού να χαράξει τη δική της πορεία, συναντάει τη σφοδρή αντίδραση τόσο από την πλευρά των θεσμών, όσο και από τη δική σας πλευρά. Και αυτό μου κάνει εντύπωση. Με ποιο δικαίωμα; Ως πρόσωπο έχετε δικαίωμα να επέμβετε και να πείτε οτιδήποτε. Αλλά ως πρόεδρος του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, νομίζω ότι δεν έχετε το δικαίωμα να εκφράζετε το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να επεμβαίνετε στην Ελλάδα και να προσπαθείτε να τη στραγγαλίσετε. Μακριά τα χέρια όλων των δανειστών από την Ελλάδα. Είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι θα υποτάξουν τον ελληνικό λαό».

Κάγκελο ο Γερμανός…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης