Αγρίεψαν όλοι οι βουλευτές του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, μόλις έγινε γνωστό ότι η κυβέρνηση έδωσε με ανταλλάγματα λύση στο δράμα των μεταναστών – απεργών πείνας.

«…Θα δούμε ποιες πρωτοβουλίες μπορούμε να αναλάβουμε (ΛΑ.Ο.Σ.), για να πολεμήσουμε σφοδρότατα αυτή την εξευτελιστική υποχώρηση του ελληνικού κράτους σε 300 εκβιαστές και τους φίλους τους ,οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν τι; Να υποχρεώσουν την κυβέρνηση Παπανδρέου να υποσχεθεί αλλαγή νόμου για όλους τους λαθρομετανάστες… Είναι ημέρα ντροπής για το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Γιατί δεν τους δώσατε ένα σπίτι; Γιατί δεν τους διορίσατε στο Δημόσιο; Πρόκειται για πραγματική ντροπή και αίσχος!» είπε ουρλιάζοντας ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσα σε μια αίθουσα της Ολομέλειας, που θύμιζε από τις φωνές των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. Ολυμπιακό Στάδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και το πιο ωραίο; Ακόμα και η βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Ουρανία Παπανδρέου Παπαδάκη, αν και προσωρινά μ’ ένα πόδι, έκανε τόση φασαρία που θα τη ζήλευε μέχρι και ο Ανατολάκης.
Λίγο νωρίτερα, η συμπαθής βουλευτίνα και γιατρός (από σήμερα και ατακτούλα) είχε ένα μικρό ατύχημα. Το τακούνι της σφηνώθηκε στο ξύλινο πάτωμα της Επιτροπής, με αποτέλεσμα να της γυρίσει το πόδι. Αλλά ακόμα και στο κουτσό, ακούγοντας για την Υπατία… πετάχτηκε στον αέρα, για να καταγγείλει την πράξη της κυβέρνησης.

Αυτή η κυβέρνηση που καταφέρνει να τους … «αναστήσει» όλους, γιατί δεν μπορεί να αναστήσει και την οικονομία μας;

Δεύρο έξω… υπουργέ μου…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης