Δεν πρόλαβε καλά-καλά να τελειώσει την ομιλία του στη Βουλή ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και είχε ήδη φτάσει το αίτημα του Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας τόσο του ίδιου όσο και του Ηλία Παναγιώταρου για την αξιόποινη πράξη της παράνομης βίας , τελεσθείσας κατά συναυτουργία και κατά συρροή (σχετικά με επεισόδια και αποδοκιμασίες σε βάρος επισήμων προσώπων και λοιπών παρευρισκόμενων που έλαβαν χώρα στο Μελιγαλά Μεσσηνίας).

Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής με αφορμή την τροπολογία που αφορά στην αναστολή χρηματοδότησης των κομμάτων που κατηγορούνται για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ξεσπάθωσε εναντίον του συστήματος λέγοντας πω η διάταξη είναι παράνομη γιατί είναι φωτογραφική και πως όσο θα τους πηγαίνουν στα δικαστήρια με χειροπέδες τόσο η Χρυσή Αυγή θα χαλυβδώνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο λαός έχει μάτια και βλέπει. Εσείς μόνο που τις φωτογραφίες μας δεν βάλατε στη διάταξη. Να το κάνετε κι αυτό. Ότι και να κάνει το αντισυνταγματικό τόξο ,για να ακριβολογούμε το κλεπτοκρατικό , η Χρυσή Αυγή θα βλέπει τα ποσοστά της να αυξάνονται. Οι δημοσκοπήσεις κάνουν λόγο για 20% και πρώτη στο Δήμο της Αθήνας» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Διαβάστε επίσης «Για τον Βενιζέλο δεν ζητήθηκε η άρση ασυλίας του», Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013, 19:36

Νέο αίτημα άρσης ασυλίας για Παναγιώταρο και Κασιδιάρη, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013, 17:54

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης