Η δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια στο θέμα των ανακοινώσεων και των τηλεοπτικών του εμφανίσεων δεν έμεινε μόνο στους κόλπους της αστυνομίας, αλλά άρχισε να παίρνει και πολιτικές διαστάσεις.

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη μετά την πρωινή εμφάνιση του υπουργού σε μεγάλο κανάλι προέβη σε βαρύγδουπη δήλωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα ακούσαμε τον νυν και τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης να μοιράζουν συγχαρητήρια σε εαυτούς και αλλήλους μετά τη σύλληψη Μαζιώτη. Ο αυτοθαυμασμός όμως της Συγκυβέρνησης πρέπει να έχει και όρια. Ιδιαίτερα όταν υπάρχουν δύο τραυματίες τουρίστες και η χώρα μας εκ των πραγμάτων διασύρθηκε διεθνώς για ακόμα μία φορά» αναφέρει μεταξύ άλλων η κυρία Χρυσοβελώνη.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά πάει και ο Κικίλιας. Αμφιβάλλω αν θα ξαναβγεί για δηλώσεις. Σε κάνα αγώνα μπάσκετ για καμιά απονομή και τίποτα άλλο. Τουλάχιστον θα γλιτώσουμε από τον Δένδια. Αυτό είναι το μόνο ευχάριστο. Αλλά είναι οι φίλοι του Κερκυραίου και συμμαθητές του που θα τον φιλοξενούν πάντα στο κανάλι τους, ως τον σούπερ σταρ με την απίστευτη διορατικότητα. Είχε πει ότι “θα επιστρέψουμε στη Μεσσηνία το 2011 με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, για να φάμε γουρνοπούλα και να γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από τη μεγάλη Επανάσταση του ’21».

Μεγάλη δήλωση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης