Είναι όχημα η «Δράση» των Μάνου, Κοντογιανόπουλου και Μπουτάρη; Μήπως η κίνηση των τριών πολιτικών, που η ιδρυτική της εμφάνιση έχει προγραμματιστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, κρύβει κάποιο σημαντικό;

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος φέρεται να είναι αποφασισμένος να εμπλακεί στην Πολιτική. Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι επιχειρηματικοί και πολιτικοί κύκλοι, ο Βγενόπουλος θα δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του μετά… προσοχής, μετά τις εθνικές εκλογές, όποτε και αν αυτές διεξαχθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παραπάνω κύκλοι στοιχηματίζουν για το πότε και ποιος θα αρχίσει τον πόλεμο. Το σίγουρο είναι πως η πρώτη πολεμική πράξη δεν αρχίσει με πρωτοβουλία των πολιτικών, αλλά με πρωτοβουλία επιχειρηματικών κύκλων, που έως σήμερα τηρούν σιγή ιχθύος και στάση αναμονής.

Μέχρι στιγμής, για να εξηγούμεθα, δεν έχει εντοπιστεί ούτε μία ένδειξη πως πίσω από την κίνηση των Φιλελευθέρων της «Δράσης» κρύβονται οι προθέσεις Βγενόπουλου. Απλά, ο πολιτικός χώρος στον οποίο κινούνται οι τρείς πολιτικοί που ανέλαβαν αυτή την πρωτοβουλία συμπίπτει να είναι ο ίδιος στον οποίο θα ήθελε εκ των πραγμάτων  να κινηθεί και ο επιχειρηματίας αυτός.

Η τακτική του δε αποτελεί επιλογή εκ του ασφαλούς. Αναμένει το ενδεχόμενο να μην υπάρξει αυτοδυναμία στις επόμενε εκλογές, ελπίζει σε μεγαλύτερη ακόμη φθορά του πολιτικού συστήματος και επενδύσει σε  εντυπωσιακές επιχειρηματικές κινήσεις με πολιτικό και κοινωνικό  υπόβαθρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης