Δ.Κ.

«Εμένα δεν μπορεί να μου λέει ”’άσε τα γνωστά” ,αυτά να τα πεί στους φίλους του. Εδώ είμαι ο κύριος Υπουργός και το ”’άσε τα γνωστά” στους φίλους σου όχι σε μένα Νικολάκη» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά. Ο πρώην Υπουργός θέλησε παρά ταύτα να κρατήσει, όπως είπε, ένα επίπεδο, αλλά τα όσα ψιθύρισε προκάλεσαν την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο άντρες συνέχισαν να ανταλλάσσουν… φιλοφρονήσεις, ανεβοκατεβάζοντας ο ένας τον άλλον ψεύτη και με τον προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη σε ρόλο πυροσβέστη.

«Ο δρόμος Πάτρα-Πύργος είναι μνημείο διαφθοράς και έρχεστε εδώ και μιλάτε για αυτό το έργο; Ο κύριος Σπίρτζης προχώρησε τότε σε κατάτμηση του έργου για να το πάρει ο φίλος σας Καλογρίτσας» υπενθύμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Στη δευτερολογία του ο Νίκος Παππάς διευκρίνισε πως ο κύριος Καλογρίτσας κρίθηκε έκπτωτος από τους ίδιους και συνέστησε στον κύριο υπουργό να ρωτήσει για τον Καλογρίτσα τον συνέταιρό του Τάκη Θεοδωρικάκο και τον νομικό του σύμβουλο Ανδρέα Λοβέρδο.

«Εγώ στη θέση σας μιλώντας για Καλογρίτσα θα ήμουν πιο προσεχτικός.Αυτό δείχνει ότι ούτε την προσωπική σας σχέση ούτε τη φιλία σας σέβεστε. Έτσι φέρνεστε στον φίλο σας όταν πέφτει! Τον εντάξατε στο έργο και τον απεντάξατε όταν σταμάτησε να σας είναι χρήσιμος» κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης