Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ανεβαίνει στο βήμα χωρίς χειρόγραφα και μιλάει σχεδόν πάντα από καρδιάς, μόνο που καμμιά φορά στον οίστρο του και στη φόρα του καταγγέλει κι όποιον πάρει ο χάρος.

Για να αποδείξει στην κυβέρνηση ότι έχει κάνει τεράστια λάθη κι ότι ο λαός θα την τιμωρήσει χρησιμοποίησε τη λέξη «αστυνομικός» θέλοντας να δώσει έμφαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπορεί να γλιτώσετε από τους αγρότες, γιατί έχετε όλοι αστυνομικούς-γορίλες και σας φυλάνε αλλά από την κοινωνία δεν θα γλιτώσετε» είπε ο κ. Λεβέντης.

Τον λεκτικό εκτροχιασμό του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων έπιασαν αμέσως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ιδίως ο Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος είπε στον πρόεδρο να ανακαλέσει τα όσα εκστόμισε για τους αστυνομικούς και να μην απειλεί παράλληλα και βουλευτές.

Ο πρόεδρος κατάπιε τη γλώσσα του στην αρχή αλλά μετά συνειδητοποίησε ότι το παράδειγμά του περί …ζούγκλας ήταν ατυχές. Γιατί μίλησε για αστυνομικούς των 800 ευρώ που τρέχουν πίσω από τους βουλευτές και τους αρχηγούς (γάμους –κηδείες –βαφτίσια- συγκεντρώσεις κλ. π και όλα αυτά χωρίς αντίτιμο και χωρίς ανάσα) με κύριο μέλημα την προστασία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και δεν είναι γορίλες που βλέπουμε σε κάποια μπαρ όπου με μια γροθιά σε στέλνουν στην εντατική, αλλά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί που φυλάνε και τον… πρόεδρο.

Η συγγνώμη του Βασίλη Λεβέντη αν και με μικρή καθυστέρηση έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης