Κ.Ν. 

Καρφιά μεγέθους πυραύλου κατά του Ε. Στυλιανίδη εκτόξευσε ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσω τουίτερ!
Η σπίθα για την κόντρα των δύο πολιτικών, που κάποιοι δεν αποκλείουν να βρεθούν απέναντι ως υποψήφιοι περιφερειάρχες στο μέλλον, άναψε από μία δήλωση του Ε. Στυλιανίδη σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Crash» που όπως εκτίμησε ο Κ. Βελόπουλος ανοίγει τον δρόμο της συνεργασίας της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο περιοδικό ο Ε. Στυλιανίδης υποστήριξε ότι «Αν χρειαστεί, αν το εθνικό συμφέρον το απαιτήσει για να απομονωθούν οι εξτρεμιστικές και ακραίες συμπεριφορές της άκρας αριστεράς και άκρας δεξιάς πρέπει να είναι έτοιμη να συνεργαστεί η μετριοπαθής κεντροδεξιά και την μετριοπαθή κεντροαριστερά, όποιο σχήμα και όποιο χρώμα αν έχει αυτή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχολιάζοντας τα περί συνεργασίας «μετριοπαθούς» δεξιάς και αριστεράς, Βελόπουλος και Μανώλης έφτασαν να προβλέψουν και συγκυβέρνηση της ΝΔ με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Θεοδωρίδη, που έκανε τις γνωστές δηλώσεις για τα Ίμια, επειδή «στην νδ φοβούνται τόσο πολύ την σκιά Καραμανλή» ενώ ο Γ. Μανώλης υποστήριξε πως στο πρώην κόμμα του «μετά την μετάλλαξη τα κάνουν όλα».

Αξιοποιώντας έτσι στο έπακρο την δυσαρέσκεια πολλών για την χλιαρή στήριξη που είχε ο Κ. Καραμανλής από την ΝΔ και τους άλλοτε κοντινούς του συνεργάτες μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο Γ. Στουρνάρας στην περίοδο της διακυβέρνησης του.

Ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, επανήλθε μάλιστα και σχολίασε ακόμα και την είδηση για άνοιγμα γραφείων της Φενερμπαχτσέ στην Ροδόπη, εκλογική περιφέρεια του Ε. Στυλιανίδη, ενώ το τελειωτικό χτύπημα ήρθε με νεώτερη ανάρτηση που τον χαρακτήριζε… «μέτριο»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης