Από ονόματα – εκπλήξεις απαρτίζεται η λίστα της νέας Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, με μεγαλύτερη εκείνη της μεταγραφής του πρώην δήμαρχου Στυλίδας, Απόστολου Γκλέτσου.

 Ο κ. Γκλέτσος που δήλωνε ΑΝΕΛ, είχε κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη στήριξή τους, αλλά διαπίστωνε ότι είναι πιο κοντά στο ΚΚΕ, κατέληξε τελικά… στην Κουμουνδούρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ομως, όπως σχολιάζουν με νόημα διάφορες «κασσάνδρες», το περίεργο δεν είναι ότι ο Γκλέτσος, πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε τον Γκλέτσο.

Κατά τα λοιπά περίεργα ή αξιοσημείωτα ονόματα της ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται και το όνομα του Σταμάτη Κραουνάκη που αποτελεί μάλλον αναμενόμενη έκπληξη, καθώς ο γνωστός μουσικοσυνθέτης στο παρελθόν είχε υποστηρίξει στα δύσκολα τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν πρώην στελέχη του Γιώργου Παπανδρέου, προσωπικότητες από τα Συνδικάτα, την Αυτοδιοίκηση, τον Πολιτισμό, τη Νεολαία, το Φεμινιστικό και Οικολογικό Κίνημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχωρίζουν είναι η Ρεγγίνα Βάρτζελη, η οποία διετέλεσε διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης  υπήρξε και γραμματέας. Παράλληλα, συμμετέχουν πρώην βουλευτές επί Γιώργου Παπανδρέου, όπως η Μαρία Θεοχάρη, ο Θάνος Γικόνογλου, η Χρύσα Μανωλιά κ.λπ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα ονόματα

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης