ΠΚ

Λοιπόν. Η γενιά του Πολυτεχνείου στις επάλξεις της Δημόσιας Τηλεόρασης. Συνταξιούχος πια η Όλγα Τρέμη, επέστρεψε στην τηλεοπτική καθημερινότητα. Την «ντύνει» η Μαρέβα Μητσοτάκη, την πληρώνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη (δηλαδή ο Έλληνας φορολογούμενος), την επέλεξε ο σύμβουλος του Μητσοτάκη (o Κώστας ο Ζούλας), την πλαισιώνουν ένας από τους «γκουρού» της επέλασης του Μητσοτάκη, ο Ηλίας Κανέλλης, και δίπλα του ο Δελατόλας, ο εκδότης της εφημερίδας «Το Ποντίκι», για να υπάρχει και κεντροαριστερό άλλοθι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέγας «χορηγός» της εκπομπής (ιδεολογικά πάντα) ο Γιάννης ο Στουρνάρας, ο οποίος δεν έχει αντιληφθεί κανένα σκάνδαλο Novartis. Μα κανένα. Ούτε στις ΗΠΑ ούτε στην Ελλάδα. Περίεργο παιδί αυτός ο Γιάννης. Επιβιώνει διαχρονικώς κάνοντας πως δεν καταλαβαίνει. Αποτελεσματική αυτή η τακτική.

Λέγεται πως οι μετρήσεις κατέδειξαν πως η εκπομπή «10» κατάφερε να συγκεντρώσει το 2% των προτιμήσεων των τηλεθεατών (δυναμικό κοινό). Έσπασαν τα μηχανάκια δηλαδή. Με τέτοια πολιτική επιρροή η παρέα Μητσοτάκη θα είναι πανευτυχής. Κάποιοι κακεντρεχείς άρχισαν ήδη να αποκαλύπτουν το κοστολόγιο της τηλεοπτικής παραγωγής.

Όπως έλεγε και η γιαγιά μου «Εδώ πληρώνονται όλα». Κυριολεκτούσε προφανώς. Μία λεπτομέρεια. Η Όλγα Τρέμη δήλωσε πως θα παραιτηθεί της σύνταξής της για να λαμβάνει τον μισθό της. Δεν θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς άλλωστε. Το λέει ο νόμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης