Η κόρη θαύμασε τελικά τη μαμά όχι μόνο για την ομιλία της αλλά και για την λεκτική αντιπαράθεση που είχε με την συνάδελφο του… άλλου αριστερού κόμματος, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η βουλευτίνα της Δημοκρατικής Αριστεράς Ασημίνα Ξηροτύρη ήπιε το καφεδάκι της με την κόρη και στη συνέχεια πήγε στην Ολομέλεια για να τοποθετηθεί επί του νομοσχεδίου για τις περικοπές στις δημόσιες δαπάνες. Μία όμως διακοπή από την άλλοτε συντρόφισσα στο κόμμα Ζωή Κωνσταντοπούλου χάλασε το καλό κλίμα της αιθούσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο λάβρος λόγος μου για το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου και της χώρας και οι δράσεις μου τόσα χρόνια και οι δράσεις μου τόσα χρόνια είναι γνωστά και θα συνεχίσουν να είναι έτσι. Ίσως επειδή η κ. Κωνσταντοπούλου μέχρι τώρα δεν έχει συμμετάσχει, όσον ήμουν εγώ, στα όργανα της Ανανεωτικής Αριστεράς, του Συνασπισμού, του Σύριζα κ.λ.π., δεν ξέρει αυτόν το λόγο μου και ως εισαγγελέας εδώ στη Βουλή προσπαθεί να μου επιβάλλει την τάξη. Αυτός ο λάβρος λόγος μου, λοιπόν, ήταν για την τροπολογία και το περιεχόμενό της, για να αποσυρθεί και όχι, βέβαια, για θέματα αντισυνταγματικότητας κ.ο.κ. Δεν θα ακολουθήσω αυτήν τη τακτική των εντυπώσεων».

«Καλά της έκανες! Μια χαρά της τα είπες!» είπε στο διάδρομο της Βουλής στη βουλευτίνα της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο πρώην υφυπουργός Αθανάσιος Μπούρας, ο οποίος άφησε και κάποιες αιχμές για τον …μπαμπά της κυρίας Κωνσταντοπούλου.

«Ε, δεν θα μας κάνει και μαθήματα συνταγματικότητας η κυρία Κωνσταντοπούλου», ανταπάντησε η Ασημίνα Ξηροτύρη και ευχαριστώντας τον Θανάση Μπούρα πήρε την κόρη της αγκαλιά και έφυγαν μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης