Στην επιτροπή αναθεώρησης του συντάγματος η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη δεν άντεξε άλλο  τις μακρόσυρτες τοποθετήσεις των εισηγητών  και ζήτησε το λόγο, αφού προηγουμένως κατακεραύνωσε τον πρώην Υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο που μιλούσε υπέρ των δημοψηφισμάτων,θυμίζοντάς του εκείνο το 2015 που κατέληξε σε φιά σκο για το ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνέχεια καταχέριασε τους εισηγητές εκ των οποίων  ένας είναι και  και ο σύντροφός της στο κόμμα Κωνσταντίνος Τζαβάρας.

«Εδώ μέσα πάει να γίνει επιτροπή εισηγητών και με όλο το σεβασμό που έχω στους καθηγητές αν και είναι πάρα πολλοί  τελευταία…!» διευκρίνισε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι επειδή οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται ο Κώστας Τζαβάρας ζήτησε το λόγο και είπε πως «συμμερίζεται αυτό που έχουν στο μυαλό τους οι κυρίες (σ.σ εννοούσε και την κυρία Μαριέττα Γιαννάκου που είχε το ίδιο παράπονο με τη Ντόρα Μπακογιάννη) αλλά και πως  αυτή η  συζήτηση στηρίζεται στον προσωπικό αγώνα που έχουν οι εισηγητές ,οι οποίοι  προσπαθούν από τις δέκα το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, ενώ οι Βουλευτές έρχονται και φεύγουν όποτε θέλουν!» .Έτσι  απάντησε ο Κώστας Τζαβάρας φωτογραφίζοντας τους «τουρίστες-τουρίστριες»  της Βουλής που τρέχουν στις επιτροπές , χτυπάνε κάρτα ,κάθονται πέντε λεπτά και φεύγουν παίρνοντας μαζί τους τα 75 ευρώ.

Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν έδωσε συνέχεια ,αφού ο κύριος Τζαβάρας απείλησε με παραίτηση ,απεναντίας του «έπλεξε» μάλιστα  και το εγκώμιο.

«Εγώ έχω θαυμασμό στους εισηγητές για τις γνώσεις και την ποιότητα του λόγου τους. Καμμία αιχμή δεν είχαν αυτά που είπα ,απλά πρέπει να γίνει καλύτερη κατανομή χρόνου και  να παρεμβαίνουν  και οι Βουλευτές»κατέληξε  η κυρία Μπακογιάννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σε κάψω Κώστα να σε αλείψω λάδι!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης