Λάμπρος Παναγιώτου

Από τον πόλεμο στον Κόλπο και τον πόλεμο στο Ιράκ η Monica Maggioni θα διευθύνει τη μάχη για την ευρωπαϊκή καρέκλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ιταλίδα δημοσιογράφος με σπουδές στη φιλοσοφία θα συντονίσει το debate που θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή των 5 υποψηφίων για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις 15 Μαΐου και που θα μεταδοθεί απευθείας από τη «ΒΟΥΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ».

Οι Ζαν –Κλωντ Γιούνκερ υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο Μάρτιν Σουλτς, νυν πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και υποψήφιος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, ο Γκι Βερχόφσταντ, νυν επικεφαλής της ομάδας των Φιλελευθέρων Δημοκρατών και υποψήφιος του ίδιου κόμματος, η Σκα Κέλλερ υποψήφιος του κόμματος των Πρασίνων και ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς ,θα αναπτύξουν τις θέσεις τους στην αίθουσα της Ολομέλειας στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες ενώπιον κοινού 300 ή και 500 πολιτών.

Η γοητευτική Ιταλίδα που μεταδίδει τις ειδήσεις της Κυριακής στην δημόσια τηλεόραση (RAI) θα έχει απέναντί της τους 5 υποψηφίους. Κάθε υποψήφιος θα έχει στη διάθεσή του λίγα λεπτά προκειμένου να παρουσιάσει την υποψηφιότητά του και μόλις 1 λεπτό για να απαντήσει στις ερωτήσεις των αντιπάλων του. Η κύρια γλώσσα των συμμετεχόντων θα είναι τα αγγλικά, αλλά θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στις 23 επίσημες γλώσσες της Ε.Ε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης