Τέλος στα σενάρια παρερμηνειών της συνέντευξής του στους Financial Times βάζει ο ίδιος υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ο οποίος όχι μόνο επιβεβαιώνει την εφημερίδα αλλά επισημαίνει ότι τα λεγόμενά του αποδόθηκαν και κατά γράμμα.

Ο νέος «τσάρος της Οικονομίας» δήλωσε στο δημοσιογράφο ότι « όσο το πρόγραμμα σταθερότητας είναι εκτός και όσο παρεκκλίνουμε της δημοσιονομικής πορείας δεν μπορούμε να ζητάμε τίποτα από τους δανειστές μας» δήλωση που έκανε πολλούς όχι μόνο από το χώρο της αντιπολίτευσης αλλά και της συμπολίτευσης να μουδιάσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι το νέο καταστροφικό δόγμα» είπε κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

«Κύριε υπουργέ αποδόθηκαν σωστά στους Financial Times τα όσα περί οικονομίας είπατε ή οι ξένοι άρχισαν να τα φουσκώνουν πάλι:» ρώτησε ο δημοσιογράφος της Zougla.gr τον υπουργό λίγο μετά το πέρας των προγραμματικών δηλώσεων του πρωθυπουργού.

«Όχι ,όχι μια χαρά. Σωστά τα απέδωσαν. Αν εξαιρέσει κανείς τον τίτλο του άρθρου ο οποίος ήταν κατά πολύ κιτρινισμένος τα υπόλοιπα ήταν σωστά γραμμένα» διευκρίνισε ο υπουργός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης