«Άφησα μούσι για… αλλαγή. Για να συμβολίσω το νέο ΠΑΣΟΚ» είπε χαριτολογώντας ο πρώην βουλευτής Λάζαρος Λωτίδης, για να δικαιολογήσει την καινούργια του εμφάνιση στη Βουλή με την αξυρισιά των δύο εβδομάδων.

«Παραπέμπει στην περίοδο Γεννηματά» σχολίασε μια συνάδελφος για το νέο λουκ του Κοζανίτη πρώην βουλευτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το είχα αφήσει για μία εβδομάδα, γιατί βαρέθηκα να ξυριστώ, και μετά η κόρη μου με προέτρεψε να το αφήσω λίγο ακόμη. Κι έτσι προέκυψε…» συμπλήρωσε ο Λάζαρος Λωτίδης.

«Για τον Παπακωνσταντίνου και την περιβόητη λίστα θα μας πείτε τίποτα;» ρώτησαν οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες, προσπαθώντας να αποσπάσουν κάτι παραπάνω για τον συντοπίτη του και πρώην τσάρο της Οικονομίας, Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

«Η θέση μου είναι δύσκολη λόγω εντοπιότητας, αλλά το βλέπω και από μια ανθρώπινη πλευρά και καταλαβαίνω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τώρα. Έτσι είναι η πολιτική, μπορεί να σε πάει από τη μία άκρη στην άλλη» σχολίασε ο Λάζαρος Λωτίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σποντούλα ήρθε, βέβαια, στο τέλος και αφορούσε στις καλές πένες.

«Εσείς δεν λέγατε (όχι εσείς προσωπικά αλλά το σινάφι σας) για το καινούργιο του Παπανδρέου, εκθειάζατε τα νέα πρόσωπα, τους επιστήμονες με τα πτυχία, με τα ντοκτορά κ.λπ., κ.λπ.» συμπλήρωσε ο πρώην βουλευτής, αποδεικνύοντας ότι, αν και Λωτίδης, δεν είναι λωτοφάγος…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης