«Χριστός Ανέστη και ο Χριστός Ανέστη, αλλά όχι όμως και ο λαός, οποίος δεν έχει αναστηθεί, σταυρώνεται καθημερινά, περνάει το δικό του Γολγοθά. Ένα Γολγοθά χωρίς τέλος. Και ενώ ο κόσμος το ’χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι, δεν λέμε να κάνουμε τίποτα», είπε σε έντονο ύφος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος, σ’ ένα προσωπικό παραλήρημα κατά του πολιτικού κόσμου, στη συζήτηση για την παραπομπή ή όχι του Άκη Τσοχατζόπουλου στην Προανακριτική Επιτροπή.

«Τα νησιά Κορασάου ποιος τα ήξερε; Ήρθαμε από τα χωριά μας και δεν ξέραμε τίποτα. Και τώρα μάθαμε μέχρι και τα νησιά Κορασάου με τις off shore εταιρείες, με τις οποίες σχετίζονται σύμβουλοι του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Σύμβουλοι που πήραν μίζες για να πουλήσουν μέχρι και υποβρύχια στη Βολιβία, μια χώρα που δεν έχει καν θάλασσα! Μίζες, μίζες, μίζες… Λαδιάρικα, βρόμικα, διεφθαρμένα. Αυτές οι εταιρείες δεν έχουν όνομα; Δεν έχουν δικαιούχους; Εγώ θα τους βρω; Εγώ είμαι γιατρός, κακή τη μοίρα που’ ρθα στη Βουλή» συνέχισε να λέει απολογητικά ο πρώην υπουργός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος μέμφθηκε το Σώμα που επέτρεψε στον Άκη Τσοχατζόπουλο να έρθει να μιλήσει στη Βουλή.

«Κακώς έρχεται να βεβηλώσει το Κοινοβούλιο. Να πάει στους δικαστές να απολογηθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος και όχι εδώ μέσα» διευκρίνισε ο πρώην υπουργός, ο οποίος ήταν ο μόνος που ανέφερε το όνομα της κυρίας Σταμάτη, ζητώντας να αποδείξει εκείνη πως με πενιχρό εισόδημα έχει ένα σπίτι πολλών, μα πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης