Ο ειδικός αγορητής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης θύμιζε σήμερα ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της συζήτησης σοβαρών τροπολογιών και διατάξεων, αφού έσουρε τα εξ αμάξης στους υπουργούς που δεν ήταν στην αίθουσα αλλά και στην κυβέρνηση.

«… Έπρεπε, όμως, όλοι οι υπουργοί να είναι σήμερα εδώ, γιατί αυτές οι τροπολογίες δεν είναι απλές τροπολογίες οι οποίες περνάνε σήμερα. Αν θέλει το Υπουργικό Συμβούλιο και οι υπουργοί να σέβονται το Κοινοβούλιο, θα πρέπει να σκέφτονται σοβαρά αυτές τις κρίσιμες ώρες και τη στάση τους» σχολίασε ο πρώην υφυπουργός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και η συνέχεια της ομιλίας του είναι ακόμα πιο συναρπαστική. «… Όλο αυτό το διάστημα έχουν ακουστεί πολλά. Πραγματικά, βλέπω ότι ακόμα και σε αυτές τις οριακές συνθήκες για το πολιτικό σύστημα υπάρχει μια αδυναμία συνεννόησης. Βλέπω ότι στον δημόσιο διάλογο υπάρχει από τη μια μεριά μία παλαιοδεξιά, κουτοπόνηρη διάθεση να τσουβαλιαστούν τα δύο άκρα. Αυτή η πρακτική, βεβαίως, τροφοδοτεί από την άλλη μεριά μία παραδοσιακή καχυποψία και άρνηση εξ αριστερών. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι αυτήν την εποχή κάνουν όνειρα για μία ανασύσταση του χώρου της Δεξιάς με ενσωμάτωση της Ακροδεξιάς ή μια νέα πιο σοβαρή Χρυσή Αυγή, που ίσως στο μέλλον τούς χρειαστεί. Κάποιοι άλλοι, επίσης αυτήν την εποχή, το μόνο που τους νοιάζει και καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους είναι μη και βρεθούμε όλοι μαζί στο ίδιο κάδρο» συμπλήρωσε ο Αγρινιώτης βουλευτής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης