Πυρ και μανία είναι ακόμα ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλλας για την «πόρτα» που έφαγε στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης όταν αρνήθηκε να πληρώσει εισιτήριο λέγοντας πως ήταν προσκεκλημένος.

Ο βουλευτής επανήλθε σήμερα στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων αναφέροντας πως όλα ήταν ένα σενάριο συνωμοσίας για να μην μπει στην Έκθεση και καταγγείλει δημοσίως το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου ζήτησε εισιτήριο η κυρία ακόμα κι όταν της είπα ότι ήμουν προσκεκλημένος. Θα μπορούσα να μπω μέσα, ο βουλευτής ούτε εμποδίζεται ούτε συλλαμβάνεται με το έτσι θέλω μιας κυρίας αλλά αυτό είναι το ήθος σας ο λαϊκισμός σας, θέλανε να με διακόψουνε να με φιμώσουνε να μην καταγγείλω το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Με γιουχάρανε στην είσοδο και μου πετάξανε μπουκάλια» είπε ο βουλευτής ζητώντας την παραίτηση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΘ για την προσβολή που του έγινε.

«Ο Τσίπρας και οι άλλοι βουλευτές πλήρωσαν για να μπουν στην Έκθεση;» διερωτήθηκε ο Δημήτρης Καβαδέλλας με τον προεδρεύοντα Νίκο Παπαδόπουλο να του ζητάει να μπει στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις δωρεές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης