Δ.Κ

Τρέχουν νυχθημερόν από γραφείο σε γραφείο και από αίθουσα δικαστηρίου σε αίθουσα μπας και τελικά δικαιωθούν και υποχρεώσουν τους αρμόδιους να εφαρμόσουν το Σύνταγμα και το άρθρο του που αναγνωρίζει το αναφαίρετο δικαίωμα στην εργασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ογδόντα πέντε εργαζόμενες-οι στον τομέα της καθαριότητας στις κατά τόπους εφορίες κρατούν την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που τους δίνει το πράσινο φως να επιστρέψουν στην εργασία τους για κείνα έστω τα 325 ευρώ.

«Δικαιωθήκαμε! Να δω τώρα τι θα κάνουν,δεν θα μας πάρουν πίσω. Ο Μπούρας την πρώτη φορά μας είχε δεχθεί στο γραφείο του σήμερα όμως δεν είχε χρόνο» είπε με παράπονο η κυρία Ελένη.

«..Δέχεται την αγωγή. Αναγνωρίζει ότι είναι άκυρη η από 31/12/2012 καταγγελία των συμβάσεων εργασίας αορίστου χρόνου των εναγόντων εκ μέρους του εναγόμενου», αναφέρει στο σκεπτικό του ο δικαστής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρώην Υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος που συχνά-πυκνά για νόμιμες και αντισυνταγματικές διατάξεις,άσχετο αν εν τέλει υπερψηφίσει σε όλες τις ψηφοφορίες,θα ασχοληθεί με την περίπτωση αυτή. Φανταστείτε να δει την απόφαση της Προέδρου του Πρωτοδικείου ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, τότε θα καταλάβετε τι σημαίνουν πραγματικά γουρλωμένα μάτια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης