Ο δευτεραθλητής στο Ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Κώστας Αϊβαλιώτης (η διευκρίνιση της επιτυχίας είναι δική του, αφού στο δελτίο τύπου σημειώνει ότι ο 1ος στο Ευρωψηφοδέλτιο μετά τον Πρόεδρο, εννοώντας τον εαυτό του) απάντησε στον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη και τα όσα ο τελευταίος είπε για την επιστροφή Καρατζαφέρη στην πολυκατοικία της Συγγρού.

Ο κ. Μητσοτάκης άφησε να εννοηθεί ότι δεν μπορούν να επιστρέψουν στο κόμμα όσοι χρησιμοποίησαν ύβρεις ή λαϊκισμούς ή έστησαν κομματικούς μηχανισμούς στα δεξιά της παράταξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για την αδελφή του, τα λέει!» απαντά με ειρωνεία ο Κώστας Αϊβαλιώτης.

Κώστας Αϊβαλιώτης (Εκπρόσωπος Τύπου ΛΑΟΣ): Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει «ΝΟ» σε όσα έκανε η… αδελφή του και το κόμμα της (σ.σ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ)! Έτσι μετά τις «θείες από το Σικάγο» ο «μπαξές» έχει πλέον κι έναν «Δόκτωρα Νο», ο οποίος λέει «ΝΟ» και οραματίζεται τη ΝΔ περίπου ως… «Ένωση Κέντρου» ή κάτι τέτοιο, την ίδια ώρα που κάποιες σεσημασμένες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ γλείφονται για την εξουσία που έρχεται. Αληθεύει ότι η επόμενη παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα αφορά στα δεινά της οικογενειοκρατίας;…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης