Π.Κ.

Έπαθε αμόκ ο Επίτροπος μετά την τελευταία του συνάντηση στο Μαξίμου. Παρακάλεσε, απείλησε, επικαλέστηκε διάφορα αλλά εις μάτην. Η «Δαμόκλειος Σπάθη» του σκανδάλου δεν αποσύρθηκε πάνω από την κεφαλή του. Σκέφτηκε λοιπόν να αντεπιτεθεί. Μάζεψε κάτι χαρτιά και επισκέφθηκε τον Στρατηγό ο οποίος κατοικοεδρεύει στις Βρυξέλλες και προεδρεύει σε μία από εκείνες τις επιτροπές στρατιωτικού περιεχομένου. Παλιά καραβάνα ο Στρατηγός, τώρα που είναι στη σύνταξη αποφάσισε, βλέπετε, να κατέβει στις εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτόν τον τρόπο έφθασε στην OLAF η ιστορία με τα συσσίτια των προσφύγων και τα κονδύλια της ΕΕ. Ο Επίτροπος ξέρει πώς αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να ισοφαρίσει το «Μεγάλο Σκάνδαλο», ξέρετε εσείς, με τη γρίπη, τα εμβόλια και τα φάρμακα . Παρόλα αυτά επιμένει εκδικητικά. Τόσο εκδικητικά που ακόμη και ο άνθρωπός του στην ΕΡΤ υπέβαλε την παραίτηση του. Ο συνάδελφος βλέπετε είχε αρχίσει την καριέρα του στο πλάι του Επιτρόπου. Συνέχισε με το Μητσοτακέικο και με τον Νικήτα αλλά τελικά βρήκε την λύση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Οι ιδεολογίες έρχονται και παρέρχονται αλλά οι θεσούλες οι άτιμες…. μένουν. Παρακράτησε όμως το αστείο και αποφάσισε να παραιτηθεί όσο είναι καιρός. Κάτι θα του ψιθύρισε ο προστάτης του. Θα τον ξανασυναντήσουμε όμως. Είναι επαγγελματίας ο άνθρωπος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης