Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Οικονομικών επιχειρεί να διαψεύσει δημοσίευμα του zougla.gr, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Γιάννης Στουρνάρας ομού μετά του υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη συμμετείχαν σε «ναυτική εξόρμηση» από την Αγία Μαρίνα στην Τζια με τη θαλαμηγό του κ. Στέλιου Αγιοστρατίτη.

Ο κ. υπουργός έχει κάθε δικαίωμα να διαψεύδει και εμείς το αντίστοιχο δικαίωμα να επιμείνουμε. Πόσο δε μάλλον, όταν είμεθα σε θέση να γνωρίζουμε πως ο μεν κ. υπουργός κατέφθασε στο αγκυροβόλιο του EΡA2 περί τις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής 8ης Μαρτίου με μία ασημί Citroen C5, ενώ ο κ. Μηταράκης με ένα γκρι Golf.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ιστορία, σε πολύ μικρή απόσταση ήταν αγκυροβολημένο και το σκάφος γνωστού τραπεζίτη, με τον οποίο είχε και μία πολύ σύντομη συνομιλία ο ιδιοκτήτης της ΕΡΑ 2.

Κατά τα άλλα, είμεθα σε θέση να γνωρίζουμε επίσης – διότι και οι τοίχοι έχουν αυτιά – τις λεπτομέρειες της συνάντησης στο αρμόδιο υπουργείο του συγγενικού προσώπου του Εμίρη του Κατάρ, που συνοδευόταν άλλωστε από τον κ. Αγιοστρατίτη, προκειμένου να παρακαμφθούν τα όποια «κωλύματα» για την κατασκευή των θερινών εγκαταστάσεων επί της νησίδας Οξιά στον Πατραϊκό που ανήκει στον Εμίρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμείς, με τη σειρά μας, διαψεύδουμε κατηγορηματικά την εκδοχή (διότι δεν υφίσταται και άλλη εναλλακτική) πως ο υπουργός και ο υφυπουργός έφθασαν στην Τζια κολυμπώντας… λόγω λιτότητας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης